En helt vanlig dag på ringvägen.

Det är ju bra att då man väl har tid och ork att sätta sig ner för att skriva någon rad i ens blogg jo då här man bara Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip i skallen.. Nå, låt mig berätta om min intresanta vardag..
 
Idag har det varigt fullt upp.. (som vanligt)
 
Linus väckte mig klockan 6:00, sötnosen måste ha en inbyggd väckarklocka, då han väckt mig EXAKT kl,6 i flera dagar nu.

Vi klev upp.. Linus fick mat..jag fick i mig lite gröt, släppte ut hunden i kedjan på gården, och tro fan att det lilla Kräket  (Ja,Kräket för hon var inte mycket värd i morse..) smet.

Nickie drog en "180' " på bron och sen bar det av ut på gatan där en granne så lägligt går förbi för att rasta sin hund som har skällt på Nickie sedan vi flyttade in...
Vilket vackert ögonblick det var.. så många dagar av längtan innan de äntligen fick mötas, face to face, nos to nos, nos to röv.. och hörntand mot hörntand.. 

Så där står jag med Linus i famnen (som tur var jag frusen så att jag slängt på honom en tröja med luva som var varm:O).

Jag i kläderna jag sovit i, på bron och grannen med en lagon glad hund i koppel som hoppar för brinnande livet och skäller på Nickie, och Nickie är inte sämmre hon, nej nej hon Skäller visar sina fina tänder, sin ragg och viftar på svansen.. Kvinnan skriker, jag skriker hundarna skäller...ja en helt vanlig morgon hos oss. Till slut bestämmer Nickie sig för att hon skällt färdigt och kommer snällt gående till mig.. ellerhur!

Hon vänder sig mot mig,flinar (hon KAN flina..) och sticker ut i nästa för att jaga Älg, eller katt eller Granntant, det hon hittar.

Efter att jag bytt om klätt på Linus lagt honom i vagnen och kommigt ut på gården tog det som ett tag så hunden syntes inte till någon stans..

Så där går jag och ropar: NICKIE!!!!! *försök till vissel* NICKIE!!!  *försök till vissel* Kl 6:20.. i Närsta.. Fy fan vad folk skall älska mig och våran lilla hund...

Medans jag gick där och konstaterade att det inte var någon idé att fortsätta så gick jag hem med linus och funderade på hur fan jag altid hamnar i skumma situationer, det ligger nog i min natur..?
 
När vi kommer in på gården står det lilla kräket där och tittar på oss och viftar på sin svans..
Jävligt lätt det är att  försöka låta glad för att hon kommit tillbaka..

"Duktig idiot, här är ett kexs.."  Jag skall döda dig, jag skall använda din päls som dörrmatta jag ska...många fula ord i rad..

En bra sak var iaf att Linus somnat i vagnen och fortfarande sov när vi har hemma så jag gick och la mig en stund jag med.

När jag vaknade vid 9tiden av att linus låg och snackade med mig var jag på bättre humör, Linus blev matad igen (Majs och havre gröt, gott!)

Sedan gick vi till Petra med familj och pimplade kaffe tills christi kom hem på lunch då gick vi hem vi med, men bara en lite sväng för sen bar det av ut med vagnen igen och på promenad med Irina och Arrak .,(som by the way är skit söt, FAN! nu måste jag ha en sådan hund med :O).)

Irina hängde med hem till oss efter promenaden för att pimpla kaffe, Linus kutade runt i sin gåstil och rev ned DVD skivor. (Den nya favorit hobbyn. )
 
Efter ett tag tittade syrran in för att låna vår fin fina dator då hon behövde skriva någonting.

Irina for hem, Jag lagade mat, syrran satt frammför datorn, christi kom hem, vi åt, linus åt..

Sedan ringde jag Elin för att höra om hon var sugen på en promenad..

-Det var hon och just när vi var färdiga och på väg ut med Hund och vagn så öppnar Irina dörren och konstaterar att hon är utelåst så hon hängde med hon med. :)

Vi gick en sväng, Irina svängde av och vi gick hem till oss för att dricka te..

Vid 8 vad det dax att äta för linus en sista gång idag, Elin gick hem, linus somnade christi bastade och jag satte mig här.

Linus knorrar sig och verkar ha ont i sin mage igen, stackan. Fan vad det är frustrerande nu, för det verkar som att Cuplaton´en inte hjälper mer..

Jag hoppas att han kan sova i natt, men det bådar inte gått,har fått springa in till honom 5ggr medans jag skrivigt detta, Och jag VET att jag inte skriver fort men ändå.. ;)
 
Sådär ja, det är en helt vanlig dag i vårt liv, och nu ska jag gå och lägga mig.

Go natt


2 Filer blir 3...

Igår var vi i säivis hos svärföräldrarna, christians pappa fyller år idag men christi jobbar så vi var där igår, och som att det inte räcker med att jag självmant åker till säivis nej, man skall halvt dö påvägen dit också..

Min bedårande sambo vaknade inte på fel sida igår.. nej då, fel jävla Planet..
Han var klimakteriekossa gone bad.
Så när vi åker i slasket på e4:an som på något vänster alltid är 2-filig då det är mycklet snö och slask och ja.. ni förstår då blir min hjärtevän sur och säger:
 Va fan?!?
Tror folk att vi är 08-or eller?
Vår E4:a är fan 3-filig!
..jag ska då fan visa dem hur man kör bil, jag är yrkeschafför!!

..in i snö/is slasket med vår stora stads jeep (Skoda octavia MINI)  det lät som att vi var mitt under ett kärnvapen krig, spårigt som fan och till råga på allt så får vi möte.. Rysk lastbil och förare med världens flin..

Där åker vi, christian ser närmast besatt ut då han konstaterar vi fan e mej har 4-hjuylsdrift.
jag sitter i baksätet,halvt hängande över linus och ryter att det måste vara något seriöst fel på min sambo..
Linus sover (rättelse: snarkar) och Flurpen blir klämd mellan bagageväggen och linus gåstol,
 fan hur vi måste ha sett ut då vi plöjde fram i snön, en lagon rubbad familj vi är.

Så den som undrar vad för idioter det var som gått emot strömmen och plöjt fram en 3:e fil.. så vet ni nu att det var vi! :D 

 Gissa vem spom grinar?
 vi hörs..


Foton!

Kände mig tvungen att dela med mig av vår lilla älskling, det är ju sjukt hur mycket man kan älska en annan varelse igentligen.
När man kan sitta i flera timmar och bara titta på honom så förstår man att det inte kan blir bättre än såhär, han är ju faktiskt det sötaste jag någonsin sett,men han är ju vår så det förklarar saken! 

Älskar dig!

..och en vacker dag kommer Bastu fotona upp, vår dator tycker bara inte att det är så kul att försöka ladda upp dem. Inte konstigt igentligen då vår dator är äldre än mig. :P