En 08:a eller en 09:a?

Denna graviditet...
 Nu känns det inte som att det är länge kvar.
Jag var till monica den 23:e och fick höra att tappen var mjuk och att det bara var kvar 2cm av den.
(när jag väntade linus så var jag på vul och då konstaterade man att jag har en "ovanligt" lång tapp på nästan 6cm, så mycket har försvunnit..)
Jag har hafft en massa molvärk och natten till den 26:e gick slemproppen.

Jag har en MASSA förvärkar och sammandragningar  efter det men det har som blivit värre sedan igår då det höll i sig i flera timmar men jag lyckades sommna till natten men bara för att bli väckt av att det "hugger till" i magen och att jag får en sammandragning, molvärken har också övergått till någonting som gör ondare, det moler som men hugger också.
 (?)

Just nu känns Januari långt borta.. Men samtidigt så har jag en kännsla av att jag säkert kommer att gå över tiden-IGEN.

jag vet att det inte finns någon logik i det men så är det. Det är nog så att det känns så overkligt att det skulle komma igång nu när inget hände sist, men allt är så anorlunda nu.. äh, fattar noll.

Nå bara 2 dagar till så att inte bebisen hatar oss i 18år.. 

Bricanyl eller Bebbis?

Jag har varit på MVC i veckan, proverna såg bra ut men när jag berättat hur jag mår och vilka känningar jag har så konstaterar Monica att jag ligger på BB nästa vecka...

NEJ, nej nej.. säger jag och konstaterar att det bara är ligamenten som mjukar upp sig.
NEJ, NEj Nej,nej, nej, nej.. det är livmoderstappen säger hon..
Och såhär håller vi på i 15min..

Enligt henne så är min enda chans att få behålla babis i magen fram till januari att jag ligger till sängs och suger i mig bricanyl. (Eftersom att det stoppar värkarna, TACK för att ingen sa det då jag väntade linus och sög på min puff hela dagarna!!!) Lagom kul..

Får inte: Dammsuga, tömma disken,bära linus,gå ut me hunden, inte böja mig ner kortsagt nada.. Om jag inte vill ha ut ungen nu..

Så vi har en plan!

Fram till den 18:e så kör jag på som vanligt och sen om inget har hänt då tar jag det lungt.
Bra va?
Vi får se hur det går, i slutändan så är det nog ungen som bestämmer i alla fall.  :)Visst var linus söt förresten? Man brukar lägga huvudet mot magen på mig och säga "Onkh!" tror att det är slang för tjena lillen, ses snart. :)


På tal om Bebisar på har sofia och Anders fått lin lilla guldklimp nu!!
En liten kille, Noah och har är jätte söt!
Massa grattis från oss!!