Som Linus själv skulle sagt Glää!

Just nu är allt lungt i huset båda pojkarna sover, en har jobbat natt och den andra har ätit potatis och morot mos blandat med ersättning = Gott! och det man inte äter äter Flurpen som också för den delen sove.. 

Linus sover hättebra på nätterna, somnar ca 22:00-23:00 och sover till 8:00- 9:00, då han vill ha frukost så jag har då inget att klaga på. :)

Gissa vem som vaknade... BEBBIS!

igår har linus suttit i sin hoppgunga för förstagången och det var roligt. Nog för att han bara får sitta i den ett litet tag men han varkade gilla det. :)

Nu märker man verkligen hur fort barn växer, bara den senaste veckan så har han blivigt (om möjligt) mer social, han har rullat runt flera ggr han garvar.. ja listan kan göras lång.
Hans personlighet har utvecklats mycket den senaste tiden, han visar tydligt när han inte gillar någonting, och denna lilla kille har då lika mycket (om inte mer) humör än
 jag har, är ju ett litet lamm gämfört med honom! :D


Ha ha där har vi ett bra exempel på en bebis som spelar cool.. :)

Han är som lik sin far till utseendet men lik mamma till sättet, och nu är man förbannad, byt min blöja!

Jaha..

Det slår aldrig fel, när jag startat vår antika dator och äntligen kommit ut på nätet jo då vaknar en viss bebis och vill ha uppmärksamhet... nå, ingen fara som att jag har någonting vettit att skriva för det. :o)

Bastun är by the way klar nu..
För mer klar lär den inte bli innom den närmaste frammtiden, Christi blev less så han "sket i en vägg" som han så fint beskrev det så.. ja vad skall man säga?

Nu så ser det ju om inte annat kreativt ut!

haodiii how

Irina har rätt, det är dax att uppdatera sig.
 Det är ju som lagon kul att glo på en amningspump i si sådär 1 vecka..

...Men jag gör det i morgon :)

Amnings pump!

96487-13
image15
 Bilder till tradera auktion..

The bastu from hell..

Denna bastu...
Christi var iaf snäll nog att dumpa mig och Linus hos min mor medans han lägger ut den sista fogmassan som han nu gort i 4 (FYRA!!! ) omgångar..
Men det är väll så att om man vill göra någonting ordentligt så tar det tid.. och så.. ja .. eller äh fan

BULLSHIT!

Jag har gett upp det blir som det blir vi kommer att vara den enda familjen utanför rysslands gränser som kommer att köpa storback av defekta foppatofflor som vi sedan använder för att kunna gå,jo GÅ i vår bastu...

Förklaring följer...


 Jag- Men älskling..

Muntergöken- Vad nu?!?

Jag- jo.. jag menar inget illa men visst ropa du på mig när jag börjar foga.. du vet så att jag kan torka efter du lagt ut massan.. så att det inte torkar och ja.. du vet fastnar på plattorna och så..?

Muntergöken- Mäh! vaffö skulle jag göra det?

jag- men daaaaa.. om du inte torkar så fastnar det på plattorna osv..

Muntergöken- jag la ut massa igår...

Jag oroad -Okej.. men vist torkade du efteråt, snälla säg jo...!

Muntergöken- ..tystnad...  Men det är bara under laven som det är LITE torkad fogmassa..

Jag-många fula ord i rad..

Optimisten- men du, det är ju bra egentligen för när man har blöta fötter så halkar man ju lätt.. och det kommer ju vi adsolut INTE att göra nu! :D

..och lugn och harmonisk som jag är så sa jag bara:

 "Men du min hjärtevän, det är ingen fara.. nu behöver vi inte vara oroliga över att Linus kommer att halka när han lär sig att gå...
Bara över vad vi skall säga till Socialen när de ringer och undrar varför vår son ser ut som att han har fallit på en osthyvel!!!! "


..kort sagt välkomna på bastukväll!!
Foppatofflor till alla flitiga besökare!!