Sådan Mor sådan son...

Det var ett tag sedan, och det har hunnit bli vår..Grannens barn leker på gatan, solen lyser, "kemi" har rullat ut både motorcykel och jänkare, känns som att varannan 55-årig man rullar runt på en HD.. och Nickies vinter förråd av skit har tinat fram.. mysigt värre, men nu är det vår iaf.

Linus och jag har lämnat Flurpen och de 4:a väggarna på ringvägen för att titta in hoss min mor. Moster sara är också hemma- Roligt! ja det tycker Linus iaf...

Han har något speciellt med syrran (vi hävdar att de är på samma nivå..) han blir helt tokig när han ser henne, han tjuter och har sig.

Som i förra veckan han sprang omkring i sin gåstol och åt "slem med slev" *Frech* och när Moster tittade in så skriker han till och gasar iväg mot syrran som hunnit sätta sig ned på golvet och slår med sin slev rakt över Mosters näsben..

Moster svimmade inte men det var nära, Linus den lilla hulliganen står och vifftar med sin slev i handen och skriker och tjuter medans han kör in med stolen i syrrans knän, stackars moster som nu liggen på golvet i köket i fosterställning och har ont.. 
 
"Din bebis är ond!!" Ropar moster.
Jag vet!  Som mamma! säger jag stolt..


"gammalt kort"
:O)
..och är stressad, vi hörs