Snören och kalelplattor

Smilfink

Det är roligt när pappa blåser en på magen... :)

Idag är Christi ledig, kul tänker jag då kan vi göra en massa ärenden och åka och hälsa på folk och bla bla.. jo ellerhur!
Christian är som de flesta pojkar, jag vill göra jag kan, behöver inte fråga om hjälp, kan själv!
.. så pappa christian men tålamod  som en hanhund under löp-tider, har börjat kalka våran bastu...
 (Bäddat för en katastrof..)
Jag samlade mod till mig igår och gick ned för att se hur det ser ut, och där står christi på alla fyra med ca 9kalelplattor på golvet (i ett hörn) och säger jag tar en paus, jag kan göra mer i kväll..

Jag - "Men vars har du snörena som du skall ha mellan plattorna för att se så att det blir rakt?"

Christi- "Hur fan vet DU att man skall ha snören mellan?!?"

Jag- "Jag är inte blind och har en tv.."

Christi- "Åh fan.. stefan och peckis sa någonting om snören men jag fattade inte, jag gör på mitt sätt."

Jag- "Suck.. men varför har du bara sattigt ut dem i ett hörn? du skall ju lägga en rad i taget, och snörerna är till för att det skall bli rakt ju.. snälla får jag ta över?"

Christi- "Skit snören.. morr men nej gå, jag kan!"

Det var i går.. jag har vågat mig in i tvättstugan för att hänga lite tvätt och har hört fin fina svordommar från bastun.. jag går nog inte in dit mer.. men det blir ju spännande att se resultatet iaf :D

Summa sumarum, nu är klockan lite över 2 och solen stack.. vi får se vad vi hittar på nu, det hade varit kul att få vara lite social idag men men..

Linus gnaaag!

Linus gnaaag
 
Den var ju kul!
 Det tog ett tag innan man kom på hur den fungerade men nu är den då rolig :)

Daddi och Lää lää

Daddi och Lää lää


Jaha, nu ligger den ner igen..
skit samma de är söta för det. :)

Pappa Christian jobbar natt så jag och Linus är hoss Mormor och staffan, vi blev bjudna på middag- tacos.
det hade ju varit gott om inte staffan sa (När jag just tagigt min första tugga) : "Men det här köttet gick ju och äta även då det hade konstig färg och luktade illa, det var nog bra att vi blandade ut det med ren-färs.."

Där rök min aptit, och det smakade INTE bra. Jag sa att jag skulle minnas detta då jag bjuder DEM på mat, hämden är ljuv. ;)

Lilla linus är extra gring sedan 2dagar tillbaka, han "tuggar och gnagar" på allt han dregglar (detta gorde han inte tidigare) och är grinig som sagt.. Tänder? känns tidigt men det finns ju även fall då barn fötts med tänder så allt är ju relativt.

Nu skall jag avlösa min mor som bär på min sovande lilla älskling.

Snöstorm,Mobiltbredband,Syrliga rosor och Diagnoser..

Det var ett tag sedan.
Inte för att jag gör så mycket (som behöver förevigas i en blogg) under dagarna men de såå trevliga bloggarna jag läst idag/natt har inte haft mycket att komma med de heller så.. here I go. 

Vi har skaffat nät.

Jag och perva trotsade snöstormen... då jag till min fasa fått höra att "järn-hästen" inte kunde köra in på vår gård och att min trogne ryttare som hade problem med att inte fastna i vår plogvall på ½meter blev avskräckt och tog sin reträtt till Tingshus-stallet.

Vi BAR ut vagnen på gatan och puttade oss fram till ica, för oss gick det bra men inte för en stackare med ny skoter (!!) som satt fast i snön.. Vi skulle såklart ha stannat och hjälpt honom.. om inte jag var SÅ nyförlöst.. och Petva stackan var traumatiserad då hon gick med en öppen Aftonbladet i nyporna och läste han är död!! va fan?! mäh! bajs..  Heath Ledger är död.. fan, jag diggade ju också honom...

Vad gorde vi sen?

Linus under tiden..
Grina-Äta-Poopa-Garva-Äta-pinka-Pinka-Pinka..

Ja, vi fixade nätet och här har vi suttit sedan dess.
Jag har läst en massa bloggar-Petva lyssnat och nickat instämmande.. 

JAG FÅR VARA NYFIKEN NÄR JAG (om jag har tur) LÄMNAR HUSET VARANNAN DAG FÖR ATT KOLLA POSTEN!
 
Så var det avklarat... som vanligt så har jag alltid en åsikt om dessa bloggar, spelar blöja om man är intreserad av att höra den men det är en av de fina sakerna med vårt avlånga land - SPELAR ROLL om ni vill höra, vi har YTTRANDE FRIHET HÄR!

...men nu skall jag istället för att utnytja denna fina frihet dra mig tillbaka till min lää lää bebis.
 Jag återkommer, och nu när vi har en dator hemma så är jag svår att få stopp på - som vanligt.


Nej, jag glömde inget..jag valde att göra som en liten liten Cruzidull..att använda den fina rubrik raden som pik, Hänger du med?


Ba baj