Buona sera!

Gissa vad jag och irina har gort idag? ;) Italienska kurs!
Fan, vi har helt seriöst hafft skit kul, irina sitte och lär mig italienska, vilket jag verkligen behöver lära mig, vi skall ju jobba som bartenders, visst det är bara i 3 kvällar men det är ju bra och kunna lite iaf.:)

 Annars så har vi rännt runnt i hela happis idag,+ ojanperä-fråga inte..:)

ne fan hadde inget vettigt ochkomma med ideg men men det skiiiiiiiiiiiiiiiter jag i!
Ha det så bra, så hörs vi.

Ciao!


De tre V:na..

Lördag "kväll" och jag jobbar natt... men som tur är så är det min sissta natt för i sommar-hej då lunaden! ;) Ne, nog trivs jag bra men det är som inget fel på att vara ledig heller. :P

Jag ed min vanliga tur så har jag gått och blivigt förkyld.. inte så jäkla kul att jobba natt och ha en hals som ömmar, speciellt inte när jag brukar vara rätt så flitig på att ta ett extra bloss eller två under nätterna, och nu kan jag knappt röka!! :( Nog för att det är bra eftersom att jag skall sluta och så.. men det är sen juh!

Fan.. kan bara tänka mig hur trevlig jag kommer att vara när småtimmarna närmar sig... Stackars gammla tanter och gubbar..

Hujja och så har jag inte såvigt under dagen, är inte i min vanliga natt "rytm" och är allmänt trött..

Men på något sätt skall det la gå bra, Det mesta löser sig med Våld, Vilja och Vaseli, är det inte så man säger? ;)

Ha det så bra, så skall jag sätta mig i ett dlöjförråd och meditera bort mitt dåliga humör!
-fy fan, min natt humor har redan börgat, hur skall detta sluta?

Fredag.

Jag har planer på att titta in lite senare och skriva lite om min dag, kan ju inte byta min trend med att skriva varge dag juh :P

Så det gör jag, tittar in lite senare.. Irina jobbar ju natt så jag lär sitta här..:D

Vill någon ha lite Jenkka?

Gud var skall jag börga?

Nå, iaf.. Jag och irina har tvättat gunilla med svamp idag, så hon glänse och är hjätte söt!
Men det blev inge dammsugande idag för att vi ville vara snälla mot min mor, som för övrigt låg och såv.. och dammsugaren var i rummet intill hennes såvrum..

Men när hon kliver upp och beter sig som en solstråle..*host host* och jag och Irina berättar att vi varigt såååå snälla som inte väckt henne så säger hon bara :
 "ja... jag har  som inte såvigt så mycket eftersom att ni tvättat bilen utanför mitt såvrumms fönster och varken du eller Irina är så tystlåtna av er...."
FÖLÅÅÅÅÅT :P

Sedan kommer irina på det bra ideén om att vi skall åka till kemi och titta på BHar, så ca en halvtimme senare är vi i kemi på prisma.

Jag testade 5st BHar, och INGEN av dem passade..grr
Så lagom hatiska går vi vidare till Vero moda och hittade faktiskt varsit par byxor,som skall bli våra bartender byxor,med STORA fikor!!(normalt att köpa 1parbyxor till en tillställning som varar i 3dagar..men men:P) ett linne till mig och en tröja till sara.

Alltså var vi alla nöjda och glada över dagens fångst,och begav oss mot kassan..
Marie lägger upp kläderna och kassatanten knapprar in..
Jag ger fram mina svenska lappar och hon säger: "vi tar inte svenska kronor..."

FAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Hmmmm.. hur skulle vi göra nu då, vi kunde inte ta och lämna våra bartender byxor juh!
Det var ju nästan som att hela våran vistelse i Italen hängde på dessa Bartender byxor nu..

Så.. vi bestämde oss för att växla till euro, vilket inte är det lättaste när klockan var vid 5 i kemi..
 Alla banker var stängda och ingen jävla mack i hela satansjävla skit kemi växlar till kronor!!!!

Men Irina hadde än en gång en lösning till detta. Hon kom på att på Euromarket kan man betala med kronom och få tillbaka i euro-lätt fixat.

Så vi kör in på Euromarkets parkering,och ja lägger märket till att det fanns en mini marknad utanför, som vi ju vartvungna att gå förbi, och vid ett av "stånden" står en man och säljer fisk, och jag kunde inte sluta stirra på honom för han var sååå jävla lik en blandning av Nick Kave och min farfar (som förövring såg jävlig bra ut..)


Tillbax till historien.. så.. då springer vi in på Euromarket och skall fixa euro, men man var ju som tvunden och köpa någonting för att få växel. Så jag tar ett litet tuggumi paket och går emot kassan med min 500krs sedel och ser glad ut, Nog för att tjejen i kassan inte såg lika road ut av mitt belalnings sätt, men vi fick euro!

..Det skulle vara jävligt skönt om jag kunde skriva att det var löst där men ,Nej...

Vi behövde ännu få si sådär 300kr till i euro, så vi går in igen jag,sara och irina ställer oss i varsin kassa med den minsta förpakningen tuggumi som vi hittat som kostar ca:0.31 Cent och betalar med varsin hundring...

Så nu var det löst och nu hadde vi Euro så att vi kunde betala för vår älskade kläder..och 4 förpakningar med jenkka tuggumi...

Så slutar historien om Irina Marie och Sara som skulle köpa kläder i kemi, och vad har vi lärt oss?
 
TA ALLTID MED ER EURO NÄR NI SKALL TILL KEMI!!!

Nu skall vi ta och beställa lite kläder ist, föratt varken ellos eller H&M kräver att man skall betala med euro! ;)

Vi hörs senare hej dooooooooooooo!!

Foton från vår italienska middag!

Foton från vår fiiiina middag!
De är tagna med min mobil, bra va? ;)


Italiensk middag hoss irina

Finns det någonting som är värre än att vara dö hungrig och sitta brevid ugnen, sniffandes och vänta på att lasagnen blir klar?!?


Jag,Systeryster och Irina Skall nämligen ära en Iraliensk middag!
(inte för att våran resfeber blir bättre av det ;).)
Det blir en 6 rätters middag med bla, mozarellaost tomat, sallad och lsagne+efterrätt!
Fy fan vad gott!

Ååå! nu sa Irina de magiska orden: "Maten är klaaaar!"

med andra ord jag återkommer..:)

<2 tim senare..>
Fy fan vad gott det var!!
Jag skall ta och lägga upp lite bilder senare ikvl, men nu skall jag ta och skölja ned maten med lite baylis(det serverades tydligen lite vin till maten, och vi alla vet ju att maries alkohol-tarm vaknar till liv då..:P)
så, bye bye ett tag.

-Marie loggar in-

HEJ!!
Så nu är jag också här...
Nu måste jag ju bara göra det klart för folk att det här är helt på mina egna iniciativ som jag startat en egen blogg,utan påtryckningar av vänner och så. ;)

Faktiskt, sanningen är den att det var en upplyftande tanke att få yttra sig om vad som helst utan att ha någon som klagar, om inte annat bara ha ett ställe där jag kan sätta mig ned och bara skriva av mig, och tro mig det behövs! :P

Hmm... nog för att det nu kan bli lite enformigt, pga att det enda som snuffar runt i min skalle jusst nu är min och irinas (cawho)
  italien resa, fy fan vilken resfeber jag har!!!


Men nu har jag alltså startat detta "blogg-projekt", och vi får se hur det blir,men som irina skulle ha sagt: "Det blir la bra det".