En helt vanlig dag på ringvägen.

Det är ju bra att då man väl har tid och ork att sätta sig ner för att skriva någon rad i ens blogg jo då här man bara Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip i skallen.. Nå, låt mig berätta om min intresanta vardag..
 
Idag har det varigt fullt upp.. (som vanligt)
 
Linus väckte mig klockan 6:00, sötnosen måste ha en inbyggd väckarklocka, då han väckt mig EXAKT kl,6 i flera dagar nu.

Vi klev upp.. Linus fick mat..jag fick i mig lite gröt, släppte ut hunden i kedjan på gården, och tro fan att det lilla Kräket  (Ja,Kräket för hon var inte mycket värd i morse..) smet.

Nickie drog en "180' " på bron och sen bar det av ut på gatan där en granne så lägligt går förbi för att rasta sin hund som har skällt på Nickie sedan vi flyttade in...
Vilket vackert ögonblick det var.. så många dagar av längtan innan de äntligen fick mötas, face to face, nos to nos, nos to röv.. och hörntand mot hörntand.. 

Så där står jag med Linus i famnen (som tur var jag frusen så att jag slängt på honom en tröja med luva som var varm:O).

Jag i kläderna jag sovit i, på bron och grannen med en lagon glad hund i koppel som hoppar för brinnande livet och skäller på Nickie, och Nickie är inte sämmre hon, nej nej hon Skäller visar sina fina tänder, sin ragg och viftar på svansen.. Kvinnan skriker, jag skriker hundarna skäller...ja en helt vanlig morgon hos oss. Till slut bestämmer Nickie sig för att hon skällt färdigt och kommer snällt gående till mig.. ellerhur!

Hon vänder sig mot mig,flinar (hon KAN flina..) och sticker ut i nästa för att jaga Älg, eller katt eller Granntant, det hon hittar.

Efter att jag bytt om klätt på Linus lagt honom i vagnen och kommigt ut på gården tog det som ett tag så hunden syntes inte till någon stans..

Så där går jag och ropar: NICKIE!!!!! *försök till vissel* NICKIE!!!  *försök till vissel* Kl 6:20.. i Närsta.. Fy fan vad folk skall älska mig och våran lilla hund...

Medans jag gick där och konstaterade att det inte var någon idé att fortsätta så gick jag hem med linus och funderade på hur fan jag altid hamnar i skumma situationer, det ligger nog i min natur..?
 
När vi kommer in på gården står det lilla kräket där och tittar på oss och viftar på sin svans..
Jävligt lätt det är att  försöka låta glad för att hon kommit tillbaka..

"Duktig idiot, här är ett kexs.."  Jag skall döda dig, jag skall använda din päls som dörrmatta jag ska...många fula ord i rad..

En bra sak var iaf att Linus somnat i vagnen och fortfarande sov när vi har hemma så jag gick och la mig en stund jag med.

När jag vaknade vid 9tiden av att linus låg och snackade med mig var jag på bättre humör, Linus blev matad igen (Majs och havre gröt, gott!)

Sedan gick vi till Petra med familj och pimplade kaffe tills christi kom hem på lunch då gick vi hem vi med, men bara en lite sväng för sen bar det av ut med vagnen igen och på promenad med Irina och Arrak .,(som by the way är skit söt, FAN! nu måste jag ha en sådan hund med :O).)

Irina hängde med hem till oss efter promenaden för att pimpla kaffe, Linus kutade runt i sin gåstil och rev ned DVD skivor. (Den nya favorit hobbyn. )
 
Efter ett tag tittade syrran in för att låna vår fin fina dator då hon behövde skriva någonting.

Irina for hem, Jag lagade mat, syrran satt frammför datorn, christi kom hem, vi åt, linus åt..

Sedan ringde jag Elin för att höra om hon var sugen på en promenad..

-Det var hon och just när vi var färdiga och på väg ut med Hund och vagn så öppnar Irina dörren och konstaterar att hon är utelåst så hon hängde med hon med. :)

Vi gick en sväng, Irina svängde av och vi gick hem till oss för att dricka te..

Vid 8 vad det dax att äta för linus en sista gång idag, Elin gick hem, linus somnade christi bastade och jag satte mig här.

Linus knorrar sig och verkar ha ont i sin mage igen, stackan. Fan vad det är frustrerande nu, för det verkar som att Cuplaton´en inte hjälper mer..

Jag hoppas att han kan sova i natt, men det bådar inte gått,har fått springa in till honom 5ggr medans jag skrivigt detta, Och jag VET att jag inte skriver fort men ändå.. ;)
 
Sådär ja, det är en helt vanlig dag i vårt liv, och nu ska jag gå och lägga mig.

Go natt


Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja du Marie, jag vet inte vad jag ska säga. Oh my god :)

Postat av: Irina

Det var riktigt kul igår o d var tur jag kunde komma t er när jag var utelåst. Annars hade jag inte varit kul o handskas med sen... :) Ha ha... Du glömde o skriva att Fredde nu äntligen vågat sig på en titt hos er! Hahaa! Vi rings idag! Hejs!

2008-04-22 @ 08:32:24
URL: http://carwho.blogg.se
Postat av: Anneli

jaaa, inte så kul med lösspringande hundar nää.. :p

2008-04-22 @ 11:16:38
URL: http://anneli.blogg.se
Postat av: Pian

Alltid lika kula att läsa din blogg Marie.....vad jag skrattade....

2008-04-23 @ 08:33:48
Postat av: anneli

lite svårt bara att sova när man plötsligt ska upp 05.. blir omständigt.. :p nå du är ju o surfar, men inte är det då ofta du är på msn.. :p

2008-04-24 @ 21:19:07
URL: http://anneli.blogg.se
Postat av: Lisa

Ja eller hur! Visst är det det nu... va... eller? :) Väntar oroligt på att nästa snöstorm ska överraska hela stan och invardera närstavägarna med slask, men nej, det ser inte ut så :D

2008-04-25 @ 08:30:41
URL: http://llllisa.blogg.se
Postat av: irina

MEN JUST NU ÄÄÄR DEN JU DET!!!!!!! O ja måste surfa hos folk som har dator o internet. mitt liv är minsann inte så enkelt. så det så!!!
jag plingar dej imon :)

2008-04-25 @ 21:54:33
URL: http://carwho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback